Олександр Єсін з Рівного поїде на економічну олімпіаду у Грецію, а Софія Янчук - на географічну у Китай

1921 0

Ми у соцмережах:

Олександр Єсін з Рівного поїде на економічну олімпіаду у Грецію, а Софія Янчук - на географічну у Китай

Десятикласник Рівненського обласного ліцею Олександр Єсін потрапив до національної команди, яка представлятиме Україну на Міжнародній економічній олімпіаді в Греції. А десятикласниця Рівненського ліцею №12 Софія Янчук поїде на Міжнародну олімпіаду з географії у Китай.

Щоб пройти відбір, учаснику необхідно мати глибокі знання в галузі економіки та фінансів. У Києві відбувся національний фінал серед учнів старших класів. Конкурсанти змагались за можливість отримати гранти на навчання у Київській школі економіки, грошову винагороду, а також можливість захищати честь України на міжнародному рівні. Цьогоріч до змагань долучилося понад 9300 учасників. До фіналу дійшли 64 учні, серед яких визначили 10 переможців. 

- Міжнародний фінал олімпіади відбудеться у вересні цього року в Афінах (Греція). У ньому візьмуть участь п’ять найкращих учнів з кожної країни, серед яких і рівненський  ліцеїст Олександр Єсін.  Передуватиме цьому підготовка учасників у грузинському Тбілісі, - повідомляє Рівненська обласна рада. 

А учениця 10 класу Рівненського ліцею №12 Софія Янчук поїде на міжнародну олімпіаду з географії, яка цьогоріч має відбутися в Китаї.

- Це право рівненська школярка виборола за результатами ІV етапу Всеукраїнської олімпіади з географії, що проходила в Луцьку, та конкурсних відбірково–тренувальних зборів, що днями завершилися у Києві, - повідомляє Рівненський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.  - Досягнення Софії – це результат її інтелектуальних здібностей, високого рівня освітньої мотивації, наполегливості, цілеспрямованості. І, звичайно ж, це заслуга вчительки географії - Олени Кирилюк, яка доклала чималих зусиль для підготовки учениці до різних етапів олімпіади.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також