Онкологи повідомили у Рівному про смерть колеги

2119 0

Ми у соцмережах:

Онкологи повідомили у Рівному про смерть колеги

Сьогодні зранку перестало битись серце колеги, висококваліфікованої головної медичної сестри Рівненського обласного протипухлинного центру Віри Блохіної.

Віра Блохіна розпочала свою трудову діяльність в обласній онкологічній установі з серпня 1995 року на посаді головної медичної сестри Рівненського обласного онкологічного диспансеру і пройшла всі етапи становленняцентру та активно цьому сприяла.

- В роботі Віра Федорівна постійно знаходила рішення у, здавалось би, безвихідних ситуаціях. Активно працювала та здобувала нові знання, щоб допомогти якнайбільшій кількості пацієнтів. Для всіх медичних сестер центру вона була чудовим наставником в роботі і ділилася досвідом та уміннями, - розповідають про неї колеги-онкологи.Постійно впроваджувала в практику медсестринства сучасні досягнення медичної науки і передовий досвід кращих лікувальних установ країни, та мала заслужену популярність і авторитет серед медичних працівників та населення області. - У засвіти пішла чудова й прекрасна людина, добра і ніжна мама, вимоглива і справедлива керівниця медичних сестер, яка завжди їх підтримувала і любила. Фахівець своєї справи. Душа кожної компанії. Завжди весела і життєрадісна. Саме такою наша Віра Федорівна назавжди залишиться у нашій пам'яті і споминах друзів та пацієнтів. Висловлюємо свої щирі співчуття родині Віри Федорівни. Важко підібрати потрібні слова підтримки, неможливо загоїти рану від втрати, коли зупиняється серце рідної людини. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи Нехай світла пам’ять про Віру Федорівну, її бажання допомагати людям назавжди залишиться у наших з Вами серцях.

Прощання з Вірою Федорівною відбудеться 31 липня з 11:00 у храмі Бориса і Гліба міста Рівне за адресою: вулиця Буковинська, будинок № 1. Відспівування – о 13:00. Чин поховання – об 14.00, кладовище Нове. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також