ОПЗЖ не буде в Рівненській обласній раді – рішення суду

6129 0

Ми у соцмережах:

Фото: громадська мережа Опора

Рівненський окружний адміністративний суд прийняв рішення щодо позову Рівненської регіональної організації "Опозиційна платформа - За життя" до Рівненської міської ТВК.

 Про це повідомляє "Опора".

Позов стосувався визнання протиправними дій щодо підрахунку голосів на виборчій дільниці № 560973 територіального виборчого округу № 5 та зобов'язання прийняти рішення щодо повторного підрахунку.

У коментарі Михайло Бузинарський зазначає, що звернулися до суду з позовом до Рівненської міської ТВК, бо виявили в її роботі низку правопорушень.

До розгляду справи в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача. була залучена ВІнник Наталія Василівна, а на стороні Рівненської міської ТВК - ДВК виборчої дільниці № 560973 та інші суб'єкти виборчого процесу (організації політичних партій "Голос" та "Сила і Честь", кандидатка в депутати Рівненської міської ради від ВО "Батьківщина" Олена Нездюр).

Рівненська міська ТВК подала клопотання щодо залишення позовної заяви без розгляду через пропуск строків звернення до суду.

В результаті суд задовольнив клопотання ТВК та залишив заяву без розгляду


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також