Особливості інверторних кондиціонерів

1056 0

Ми у соцмережах:

Особливості інверторних кондиціонерів

Платоспроможна споживча аудиторія рівнян з двох великих груп кондиціонерів обирає більш ефективні інверторні моделі. Вони відрізняються від звичайних кондиціонерів принципом роботи і засобом управління роботи компресора, що дозволяє досягати максимальної енергоефективності при роботі пристрою.

Відмінності інверторних і звичайних кондиціонерів

На відміну від кондиціонерів зі звичайним типом компресора, інверторні агрегати працюють безперервно і не вимикаються. Безперервність роботи не позначається на рівні шуму, який видають інверторні моделі, порівняно зі звичайними він нижчий. Електронний пристрій, інтегрований в систему, дозволяє при досягненні заданої температури працювати агрегату на зниженій потужності. З докладним технічним описом характеристик інверторних кондиціонерів можна ознайомитися на сайті інтернет-магазину інженерних рішень Венкон https://vencon.ua/catalog/kondicionery-split-sistemy/tip-kompressora-invertornyj, тут же є можливість порівняти параметри звичайних і інверторних пристроїв.

Встановлення інверторних кондиціонерів дозволяє:

1. Економити електроенергію.

2. Скоротити знос деталей.

3. Знизити рівень шуму.

4. Підтримувати задану температуру в приміщенні з точністю до одного градуса.

Функція на обігрів повітря

Останнім часом серед покупців користуються попитом кондиціонери, здатні обирати оптимальний режим роботи. Зазвичай вони працюють не тільки на охолодження приміщення, але і на обігрів. Наявність у кондиціонері функції підігріву повітря забезпечує теплом приміщення в холодну пору, коли температура на вулиці не нижча семи градусів тепла. У період, коли прохолодно і відключена система центрального опалення, такі моделі цілком замінюють обігрівачі.

Сьогодні в спеціалізованих магазинах Рівного та інтернет-магазинах кліматичної техніки по всій Україні можна знайти інверторні кондиціонери, які здатні обігріти приміщення в холодну пору, коли температура зовнішнього повітря опускається до -25°С. У спекотну пору основна частина подібних спліт-систем забезпечує охолодження в приміщеннях, коли зовнішня температура повітря не перевищує +46°С.

Особливості монтажу інверторних кондиціонерів

Через те що рівень шуму інверторних пристроїв значно нижчий, не існує обмежень за місцем встановлення, такі кондиціонери можна встановлювати в спальні й дитячій кімнаті. В іншому відмінностей в монтажі пристроїв не існує. Рекомендується за встановленням звертатися до досвідчених сертифікованих фахівців з необхідними навичками, інструментом і матеріалом.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також