Останній бій гвардієць «Сокол» з Сарн прийняв під Бахмутом

1197 0

Ми у соцмережах:

Останній бій гвардієць «Сокол» з Сарн прийняв під Бахмутом

Завтра, 3 червня, Сарненська громада проводжатиме в останню дорогу Назара Балановича. Воїн повернувся додому "на щиті". Останній свій бій гвардієць, з позивним Сокол, прийняв під Бахмутом Донецької області.

22-річний солдат Назар Баланович з  м.Сарни у 2021 році був призваний на строкову службу до Національної гвардії України. У серпні 2023 року підписав контракт з військовою частиною 3018 НГУ.

Ще зовсім молодий, але надзвичайно мужній та відважний патріот, прагнув захистити всіх українців від ворога. Попереду було довге життя сповнене планів та мрій та 27 травня Сокол загинув.Відповідальний, щирий, чуйний Назар назавжди залишиться у памʼяті рідних та близьких Воїном, який ніколи не боявся труднощів, мужньо виконував всі поставлені завдання, намагався стати кращим у всьому.

- На Назара вдома чекали батьки Раїса Максимівна, Юрій Семенович та брат Іван.  Дорога родино, друзі, бойові побратими, важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо Ваше горе та разом з вами схиляємо голову в глибокій скорботі. Вічна памʼять, слава та честь Герою, - йдеться у повідомленні Сарненської міської ради. 

Прощання відбудеться завтра, 3 червня.
О 10:40  кортеж розпочне свій рух від літака та рухатиметься Варшавською та Костопільською

11:00  - прощання вдома вул. Костопільська, 14
13:00 - похорон в церкві по вул.Ковельська
14:00  - прощання на центральній площі міста
15:00  - поховання на Алеї Героїв на кладовищі по вул.Шарпака

Години можуть зміщуватись в часовому проміжку +- 15 хв. У випадку оголошення сигналу «Повітряна тривога»,  в цілях безпеки, прощання на центральній площі міста буде скасовано. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також