Паліїв шукали: знайшли і попередили

917 0

Ми у соцмережах:

Паліїв шукали: знайшли і попередили

Неодноразово корчани скаржились на своїх сусідів, які спалюють суху траву, гілля та різне сміття. І працівники міської ради Корця провели рейд на вулицях Коновальця, Володимирській, Котляревського, Гайдамацькій, Л. Українки та Незалежності, шукаючи тих, хто це робить.

Знайшли 6 порушників. З ними провели відповідну роботу: на перший раз попередили, що так робити неприпустимо,  але надалі, у випадку виявлення порушень, корчани будуть притягнуті до адміністративної відповідальності.

Такі бездумні спалювання не тільки завдають шкоди довкіллю та здоров’ю людей, а й можуть перерости у неконтрольоване горіння, пошкодження нижніх частини дерев, кущів та верхніх частин коріння, загрожувати знищенню будівель та споруд житлового сектору.

Корецька міська рада просить мешканців у разі виявлення самовільного спалювання сухої трави та сміття, повідомляти про це міську раду за тел. 0966269780 та правоохоронні органи.

Спалюючи суху траву та сміття, ви стаєте шкідником-порушником, адже порушуєте Закон, суперечите Конституції України, як основному закону держави, де стаття 50 гарантує кожному право на безпечне для життя і здоров’я довкілля та на відшкодування завданої порушенням цього права шкоди, - йдеться на сайті Корецької міськради. -  Це особливо актуально в умовах боротьби з коронавірусом, коли сильна імунна система – це шанс бути здоровим! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також