Партія Зеленського оприлюднила прізвища кандидатів у нардепи, які балотуватимуться від Рівненщини

6231 0

Ми у соцмережах:

Олександр Ковальчук. Фото - з його сторінки у Facebook

Партія «Слуга народу» сьогодні ввечері опублікувала прізвища кандидатів у народні депутати від мажоритарних округів на Рівненщині.

Досі партія приховувала, хто буде балотуватися під її брендом у мажоритарних округах, хоча чутки про ймовірних кандидатів уже поширювалися близько двох тижнів.

Так, від округу № 152 (Рівне, окрім кількох вулиць на Північному) йтиме у нардепи від «Слуги народу» голова правління та співзасновник ГО «Платформа взаємодій «Простір»» Олександр Ковальчук.

Округ № 153 (кілька вулиць на Північному у Рівному, Рівненський, Корецький, Острозький та Гощанський райони) представлятиме від «Слуги народу» Роман Іванісов, головний юрист компанії з комплексного обслуговування об'єктів та депутат облради минулого скликання від партії «Батьківщина».

Роман Іванісов

Округ № 154 (Дубенський,  Радивилівський, Демидівський, Здолбунівський та Млинівський райони) - підприємець та директор однієї з фірм групи компаній «Інтер Бетон» Олександр  Аліксійчук.

Олександр Аліксійчук. Фото - з сайту ВСЕ

Округ № 155 (Дубровицький, Зарічненський, Рокитнівський та Володимирецький райони) – засновник та керівник фірми «Рекорд» Володимир Рашовський, який у 2006-2010 роках був депутатом облради від «Батьківщини».

Володимир Рашовський. Фото - сайту ВСЕ 

Округ № 156 (Сарненський, Березнівський та Костопільський райони) - Сергій Литвиненко, директор державного зірненського спиртзаводу.

 Сергій Литвиненко. Фото - з його сторінки у Facebook


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також