Пасажири маршрутки допомогли впіймати "щипача"

2517 0

Ми у соцмережах:

Пасажири маршрутки допомогли впіймати

В одній з маршруток, які курсують у Рівному за 39-м маршрутом, пасажири побачили , як чоловік у бірюзовій майці вкрав у жінки гаманця.

Ця пригода трапилась у суботу увечері. Вийшовши з маршрутки №39, свідки звернулися до наряду поліції охорони та розповіли про побачене у салоні. Разом з правоохоронцями поїхали  за маршруткою. Її зупинили на вулиці Шухевича. Стали запитувати пасажирів, які їхали в транспортному засобі, у кого зник гаманець.  І одна з жінок виявила, що у неї.  Правоохоронці побачили, як чоловік в бірюзовій майці миттю викинув гаманця на підлогу. Той вже був порожнім.  "Щипачем" виявився 37-річний житель Сарненського району.

Після поверхневого огляду в чоловіка виявили 350 гривень. Саме така сума грошей і була у гаманці 45-річної пасажирки.  Поліцейські охорони на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Чоловіка доправили до міського відділку поліції для з’ясування обставин події та перевірки затриманого до скоєння інших злочинів, повідомляє управління поліції охорони в Рівненській області 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також