Паски безпеки не врятували

3641 0

Ми у соцмережах:

Неподалік Корця автомобіль злетів з траси

На трасі Київ-Чоп минулого четверга розбилися двоє відомих рівнян: бізнесмен Анатолій Онищук та адвокатка Тетяна Якубович. Обоє автомобілем «Ауді А8» вдосвіта виїхали з Рівного до Києва. Неподалік Корця автомобіль з невідомих поки причин злетів з траси, вдарився об відбійник та кілька разів перекинувся.

За кермом авто був Анатолій Онищук. На спідометрі «Ауді» після ДТП стрілка застигла між 80 та 90 км/год. Проте, як зазначають у поліції, автомобіль на такій швидкості не зазнав би настільки значних пошкоджень: частини дорогого авто розкидало у полі на кілька метрів, відірвалися, зокрема, задня частина та колесо. Окрім того, знайомі розповідають, що Анатолій Онищук любив швидку їзду. Втім, що саме спричинило ДТП, з’ясовуватиме слідство. Правоохоронці, у тому числі, обстежили дорожнє покриття. Є ймовірність, що автомобіль занесло.

Правоохоронці зазначають, що водій і пасажирка були пристебнуті пасками безпеки. Проте від отриманих травм і Анатолій Онищук, і Тетяна Якубович загинули на місці. Похорони відбулися у суботу.

Анатолій Онищук

Анатолія Онищука у Рівному, перш за все, знали як власника ресторану «Ліон» та однойменного торгового центру поблизу продуктового ринку в центрі Рівного. Окрім того, пан Онищук був власником аматорського футбольного клубу «Малинськ», який вигравав призові місця на чемпіонатах України, а цього року з дружиною отримав адвокатське посвідчення. Офіційно останніми роками відомий бізнес Онищука належав іншим. Так, у 2013 році, коли виник скандал навколо ресторану «Ліон» (громадськість запротестувала проти самовільного захоплення землі парку ім. Шевченка під літній майданчик закладу), пан Онищук заявляв, що ресторан продав. Торговий центр «Ліон» офіційно належить його сину — теж Анатолію.

Майно загиблий бізнесмен через довготривалу судову тяганину з банками також переписав на сина. Проте бізнес у родини складався добре. Наприкінці 2016 року родина придбала недобудований будинок на вулиці Кооперативній, наприкінці минулого року — красивий будинок та десять соток землі на березі Усті, на вулиці Котляревського (будинок належав батьку колишнього начальника рівненського УБОЗу Олександру Харкевичу).

Тетяна Якубович свого часу працювала начальницею служби з питань правового забезпечення та зовнішніх зв'язків «Рівнеоблводоканалу». У 2016 році жінка подавалася на конкурс на посаду директора підприємства, проте облрада обрала тоді директором Андрія Карауша. Останнім часом пані Якубович займалася адвокатською діяльністю.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також