Патрульні затримали осіб, які нищили агітаційні куби та розповсюджували агітаційні листівки

1212 0

Ми у соцмережах:

Патрульні затримали осіб, які нищили агітаційні куби та розповсюджували агітаційні листівки

Сьогодні вночі, 22 жовтня, в Рівному патрульні поліцейські затримали групу осіб, які нищили палатки кандидатів на місцевих виборах.

 Про це розповів один з кандидатів на міського голову Віталій Коваль. В патрульній поліції підтвердили інформацію.

За словами патрульних, виклик про вандалізм надійшов до них о третій ночі. На вулиці Князя Острозького поблизу пі церії невідомі особи нищили агітаційні куби. Побачивши патрульних, почали тікати в напрямку парку «Хімік». На них дали орієнтування і патрульні помітили групу осіб в парку, які під нього підпадали.

В результаті було затримано 5 молодих людей. Четверо – 1999 року народження і один – 1998 року народження. До них викликали слідчо-оперативну групу ГУ НП. Віталій Коваль стверджує, що серед них було дівчина. Проте в патрульній поліції цієї інформації не підтвердили.

На вулиці Грушевського теж відбулося подібне затримання. Також кандидат в міські голови Рівного повідомив таке:

«Сьогодні вночі правоохоронці затримали «чорнушників», які обклеювали вулиці та будинки Рівного листівками із провокаційним змістом та у кольорах партії «Слуга народу».

Ними виявились молоді хлопчаки. Вони вже дають свідчення про замовників - штаб одного з кандидатів на посаду міського голови Рівного. Також з'ясовується інформація про підприємство, яке друкувало листівки, місце зберігання і видачі «продукції» та коло причетних до цього кримінального правопорушення (стаття 157 ККУ).

Нагадаю, ці листівки з‘являються на вулицях Рівного не вперше. Ними заліплювали місто у середу вночі, а також 28 вересня - у кінці минулого місяця. Затримані особи можуть бути причетними і до тих «подвигів». 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також