Патрульні виявили за три доби чимало п`яних водіїв

1510 0

Ми у соцмережах:

Патрульні виявили за три доби чимало п`яних водіїв

З вечора п'ятниці і сьогодні до ранку патрульні Рівненщини склали на них 18 адмінпротоколів.

Керівник патрульної поліції області Сергій Мерчук повідомив у Фейсбуці про 8 водіїв занадто продезінфікованих порушників з п'ятниці на суботу в Рівному: 

- Щоб уникнути відповідальності, ні маска, ані загинання пальців не допомагає,чого тільки патрульні не чули за цей час. Раніше вони били себе в груди і кричали:

- Ти хто такий, да я в АТО знаєш скільки всього завіз? А ти там був?

Тепер нова тема:
- Я благодійник! Маски роздаю! Медикам захист закупити хочу! Як ви посміли мене п'яного зупинити, я не їхав на червоне, то вам здалось (один з затриманих 130-х)!

Ну і так далі, нічого нового)) Свято, будень, а ми працюємо далі .

За дві ночі по тому патрульні затримали ще 10 п'яних водіїв.

-  Вчора близько 20-ї години патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду без травмованих на вулиці Костромській у Рівноому.  Коли прибули туди, факт ДТП не підтвердився. Інспектори встановили, що 26-річний водій транспортного засобу Daewoo Nexia створив аварійну обстановку для водія автомобіля Mitsubishi Colt, - повідомила РВ Наталія Воєвода, речниця патрульної поліції Рівненщини.При спілкуванні у водія авто Daewoo Nexia патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду позитивний та становить 1.64 проміле. Водій з результом був не згодний та виявив бажання пройти такий огляд у медичному закладі. Результат – позитивний. На водія патрульні склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП та за ч.4 ст.122 (Створення аварійної обстановки) КУпАП. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також