Печерський суд відпустив додому рівнян, яких звинувачують у «тероризуванні» підприємців Рівного

5056 2

Ми у соцмережах:

Андрій Федорчук

Печерський районний суд Києва сьогодні обирав запобіжний захід Андрію Федорчуку («Федору») та його спільнику – екс-директорові Рівненського заводу високовольтної апаратури Володимиру Процюку.

Обох затримали у середу на вулиці 16 Липня у Рівному столичні правоохоронці.

Андрія Федорчука звинуватили у шантажуванні підприємців, відбиранні у них майна, підпалах та побиттях. Зокрема, Федорчука називають замовником нападу на депутатку Анну Іванову, яку у 2015 році облили кислотою.

Володимира Процюка називають «пособником» Андрія Федорчука. Процюка затримали з грошима. За версією слідства, він був посередником.

Володимир Процюк

Оскільки затримували чоловіків столичні правоохоронці, запобіжний захід обирали у Києві. Сьогодні Печерський районний суд вирішив, що затриманих не потрібно утримувати у СІЗО. Чоловікам обрали найм’якіший запобіжний захід – домашній арешт на два місяці, повідомив із зали суду «Інформатор».

Зазначимо, що Процюк був під домашнім арештом у 2017 році, коли його звинуватили у катуванні рівнянки. Суди у справі досі тривають.

Андрій Федорчук звинувачення відкидає. Після суду у Києві він прокоментував журналістам "UA:Рівне": "Тільки от зараз вдалось зайти в Інтернет, побачив, то аж волосся дибки встає. Таке понаписували, що в голові не вкладаєтьс, що я когось повбивав, поробив наркоманами і так далі. Відношення до криміналітету я ніякого не маю. Я простий підприємець, займаюсь бізнесом. У мене є агентство нерухомості, купуємо нерухомість, здаємо в оренду, продаємо, займаємось будівництвом".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також