Депутатка Рівненської міськради вважає, що затримання «Федора» (Андрія Федорчука) — реакція президента на її скарги

6157 0

Ми у соцмережах:

Андрій Федорчук

Сьогоднішнє затримання поліцією Андрія Федорчука, якого називають «Федір» — реакція глави держави на її звернення, заявила депутатка міської ради Рівного Анна Іванова.

Жінка зауважила, що під час останнього візиту Петра Порошенка до Рівного попросила його розібратися у бездіяльності рівненських силовиків і захистити від Андрія Федорчука, якого називає замовником нападу на неї. Так, у 2015 році жінку облили кислотою.

У драмтеатрі Анна Григорівна особисто передала Петрові Порошенку скаргу. Президент пообіцяв втяти цю справу на контроль.

«Я мала оголосити голодовку під вашою адміністрацією. Четвертий рік, як мене облили кислотою, я боролася за нашу землю, проти рейдерського захоплення землі. Я перенесла шість тяжких операцій в Одесі, втратила зір, маю 12% опіків тіла. Прошу передати документи про дії рейдера Андрія Федорчука на розгляд генеральному прокуророві Юрію Луценко», — просила в драмтеатрі Порошенка депутатка міської ради.

Уже 25 січня Анна Іванова отримали лист з Адміністрації Президента, де вказано, що «її звернення стосовно можливих протиправних дій А.Б. Федорчука та неефективного досудового розслідування низки кримінальних проваджень надіслано до Генеральної прокуратури України».

«Я впевнена, що Петро Порошенко дотримав обіцянку, яку дав мені публічно, злочинами Андрія Федорчука будуть займатися на високому рівні та він не уникне покарання», — наголосила депутатка Анна Іванова.

Нагадаємо, що у поліції заявили, що затриманий причетний до вимагань, підпалів та нападів на рівнян.

Затримували Федорчука на вулиці 16 Липня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також