Шукають тих, кого скривдив «Федір»

4274 1

Ми у соцмережах:

Шукають тих, кого скривдив «Федір»

В'ячеслав Аброськін, перший заступник голови Національної поліції України, розповів на своїй сторінці у Фейсбуці, кого саме затримала поліція у Рівному.

В'ячеслав Аброськін повідомив:

- Сьогодні в Рівному працівники Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції зробили перші кроки по очищенню регіону від численних злочинних угруповань - затримали лідера злочинного угруповання, яке діє на території Рівненської області з 2011 року. 

Про злочинні дії банди «Федора» (Андрія Федорчука - Ред.) можна знімати голлівудський блокбастер. Саме злочинне угруповання «Федора» у період з 2011 року й по теперішній час на території Рівненщини займалося вимаганням грошей шляхом погроз фізичною розправою, нанесенням тілесних ушкоджень, пошкодженням майна шляхом його підпалу, залякуванням громадян, зокрема приватних підприємців, з єдиною метою - власне збагачення.

Не минула участь «потрапити під каток» цієї банди й громадянина Італії, який ще в 2008 році прийняв рішення вкласти гроші в ресторанний бізнес на території нашої країні.

Він пройшов все, що можливо пройти: й підпали авто, двічі нанесення тяжких тілесних ушкоджень, ледь вижив, потім підпал приміщення кафе, примушення покинути нашу країну й залишити все майно покидькам. За цей час він пройшов і наші «чесні суди», втратив жінку, заради якої приїхав з Італії - вона померла. Але він, як стійкий олов’яний солдат, все шукав правду. 

Сьогодні посередника та керівника злочинного угруповання було затримано при вимаганні 100 тисяч долларів.

Але цей покидьок має надію, що, як й завжди, його покровителі в правоохоронних і судових органах допоможуть.

Постраждалим від злочинних дій ОЗГ «Федора» пропоную звертатися до Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України:
+380442990039
+380986743871.

 

Читайте також: У центрі Рівного правоохоронці з автоматами затримали чоловіка на «Лексусі» 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також