Печінка тріски як засіб від коронавірусу

980 0

Ми у соцмережах:

Печінка тріски як засіб від коронавірусу

Речовини, що в ній містяться, особливо потрібні організму в період пандемії COVID-19. Адже, за словами медиків, вживання печінки тріски сприяє зміцненню імунітету і захисту верхніх дихальних шляхів.

У печінці тріски міститься значна кількість омега-3 жирних кислот. За рахунок цих сполук знижується рівень «поганого» холестерину, що захищає організм від серцево-судинних захворювань.

Корисний цей продукт і для кісткової системи. Річ у тім, що печінка тріски — джерело вітаміну D. Крім того, вживання продукту знижує ризик розвитку цукрового діабету першого типу в дітей. Це пояснюється високим вмістом риб’ячого жиру.

Вживання печінки тріски сприяє підтриманню роботи імунної системи (за рахунок вітаміну A), захисту від інфекцій і запальних процесів (завдяки вітамінам A і D, а також омега-3 жирних кислот).

Продукт корисний і при артриті, тому що елементи, які містяться в ньому, допомагають пом’якшити хворобливі відчуття. Печінка тріски ефективна і в плані захисту від депресії. При її вживанні знижується рівень стресу й тривожності.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також