Перед школою у Рівному — рів

2035 0

Ми у соцмережах:

Перед школою у Рівному — рів

Перед воротами школи №2 у Рівному днями з’явився глибокий рів. Зірвано асфальт, розрито алею. Тут прокладають мережі до новобудови, що біля мосту над Устею. Директор школи хвилюється, чи не залишать той рів як є, просто засипавши щебенем.

Андрій Нагорний, директор школи №2:

— Про ці роботи мене ніхто не попереджав. Прийшов на роботу і побачив, що розрито алеї перед школою. Ледве допитався в бригадира ремонтної бригади, що відбувається. Розповіли, що кладуть мережі до новобудови під мостом. Сподіваюся, що алею відновлять, адже тут гуляють діти на шкільній перерві. До слова, кілька років тому ми просили, щоб частину алеї, вздовж якої зараз кладуть мережі, передали школі, щоб ми могли розширити свій спортивний майданчик, якого в нас фактично немає. Проте архітектурно-будівельна рада нам відмовила, аргументувавши тим, що це вулиця Драгоманова, яка належить місту.

Микола Прокопчук, прес-секретар міського голови:

— На вулиці Драгоманова «Рівнегаз» кладе трубу, якою підводить газ до новобудови. До 16 квітня підрядник, беручи відповідний дозвіл в управлінні ЖКГ, ці роботи обіцяв завершити. Також обіцяв забезпечити благоустрій території після завершення робіт.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також