- Я дійсно винна, - піарниця про ДТП, яку скоїла у Рівному

11143 0

Ми у соцмережах:

 - Я дійсно винна, - піарниця про ДТП, яку скоїла у Рівному

Незначна ДТП у Рівному набула резонансу в соцмережах після публікації відео з місця події. Її учасниками стали піарниця Ольга Ферар та депутат облради Олександр Данильчук.

Нагадаємо, що автопригода сталась поблизу ресторану «Густо», що на проспекті Миру в Рівному.

Автомобіль «Тойота Ленд Крузер», за кермом якого перебувала піарниця-журналістка Ольга Ферар, в'їхав в автомобіль «Хонда Аккорд» прокурорки Ольги Лихач.

Інспектори склали на водійку «Тойоти Ленд Крузер» адмінпротоколи за скоєння ДТП та за керування автомобілем у стані сп’яніння . А ще - винесли постанову за за ч.1 ст. 126 КУпАП. Тобто за керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом.

Ольга Ферар прокоментувала інцидент на своїй сторінці у ФБ.

- Уся мережа рясніє відео з моєю участю. Я потрапила в незначне ДТП, але абсолютно і повністю винувата в усьому, що трапилось. Я готова понести повне покарання і несу його вже. Прошу не дофантазовувати тих, фактів,  які не були. Прошу зрозуміти, що я помилилась. Ми усі помиляємось. Я помилилась більш ніж сильно. Не добивайте, бо я не витримаю,  - написала Ферар на своїй сторінці у Фейсбуці.

Ольга Лихач так прокоментувала ДТП:

- Я ,на жаль, зрозуміла сьогодні, що ось ці "ЦАРІ" й далі впевнені в тому, що "купили це місто і все в ньому", а наші хлопці гинуть, захищаючи таку" еліту". Дорогі наші ЗСУ, автомобіль чекає? Давайте допоможемо припинити цю звичку вседозволеності. Думаю  що ця ситуація знайде своє справедливе завершення, а "царі цього міста чи області" зрозуміють, що справедливість існує, і не всі продаються та купуються. Сьогодні все склалося найкраще,постраждав кусочок металу, але під колесами такої водійки могла бути людина чи дитина.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також