Піарниця та депутат Рівненської облради «Цар» потрапили в ДТП у Рівному (ВІДЕО)

14049 0

Ми у соцмережах:

Піарниця та депутат Рівненської облради «Цар» потрапили в ДТП у Рівному (ВІДЕО)

У суботу увечері патрульну поліцію викликали на ДТП, яка сталась поблизу ресторану «Густо». Заклад розташований на проспекті Миру у Рівному.

 Автопригода трапилась за участі автомобіля «Тойота Ленд Крузер», за кермом якого перебувала піарниця-журналістка Ольга Ферар, та «Хонди Аккорд», якою керувала рівнянка Ольга Лихач. Відповідно до відкритих даних, вона є працівницею прокуратури.

Попередньо відомо, що водійка «Тойоти Ленд Крузер» під час руху вперед пошкодила два металевих стовпчики. Після цього вона здала назад і в’їхала у «Хонду», яка перебувала у нерухомому стані. Обидва авто отримали механічні пошкодження.

Відео спілкування Ольги Ферар опублікувала у соціальній мережі Facebook сама прокурорка. На відео видно, що разом з Ольгою Ферар перебував колишній голова обласної ради, депутат Рівненської облради Олександр Данильчук. Він більш відомий під прізвиськом «Цар». Цікаво, що на відео він сам назвав себе царем. Данильчук вийшов із авто з пляшкою в руках.

- Інспектори склали на водійку «Тойоти Ленд Крузер» адмінпротоколи за скоєння ДТП та за керування автомобілем у стані сп’яніння. А ще - винесли постанову за за ч.1 ст. 126 КУпАП. Тобто за керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом, - розповіли «РВ» у патрульній поліції Рівненщини.

Під час спілкування з Ольгою Ферар патрульні побачили, що вона має ознаки алкогольного сп’яніння. Тож запропонували їй пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці події та в медзакладі. Від обох пропозицій вона відмовилася.

Як нам стало відомо, позашляховик належить не журналістці, а її супутнику – ексголові Рівненської облради Олександру Данильчуку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також