Під час наступу у Запорізькій області загинув солдат з Рівненщини

3780 0

Ми у соцмережах:

Під час наступу у Запорізькій області загинув солдат з Рівненщини

Малолюбашанська громада втратила ще одного відважного сина, патріота, Героя, який мужньо захищав Україну та віддав за неї життя. 11 червня 2023 року від осколкового поранення голови, отриманого під час здійснення наступальних дій в районі н.п. Мала Токмачка, Запорізької області, загинув житель села Мала Любаша, 33-річний солдат Сергій Овчарук.

- Сергій віддав своє життя за волю та мир на рідній українській землі, віддав своє життя за кожного з нас, віддав своє життя за Батьківщину, - повідомляє Малолюбашанська сільська рада. - Важко підібрати слова, щоб описати біль від тяжкої втрати. Гірко і боляче, що сьогодні наші завзяті та молоді соколи - кращі з кращих віддають своє життя заради того, щоб ми мали мирне майбутнє та ясне небо над головою... Глибокі співчуття рідним та близьким Героя. Нехай Господь допоможе Вам перенести цей важкий біль втрати. Вічна шана і пам'ять захиснику України! Герої не вмирають!

Обов’язок земляків - гідно вшанувати нашого Героя, який віддав своє життя захищаючи Україну та її народ.
15 червня, близько 08:30 год. - похоронний кортеж прибуде до села Мала Любаша та рухатиметься вул.Центральна – вул.Соборна – вул.Набережна.
13:00 – заупокійна літія в його домівці (с.Мала Любаша, вул.Набережна, 25).
13:40 – чин похорону за загиблим Героєм у Свято-Покровському храмі села Мала Любаша.
Поховають Сергія на місцевому кладовищі в с. Мала Любаша.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також