Під домашній арешт суд відправив рівненську адвокатку, яка стверджує, що справу проти неї сфабрикували (ВІДЕО)

2445 0

Ми у соцмережах:

Під домашній арешт суд відправив рівненську адвокатку, яка стверджує, що справу проти неї сфабрикували (ВІДЕО)

Заохочувала до хабаря? Рівненську адвокатку Ірину Пашкевич підозрюють у підбурюванні свого клієнта до дачі неправомірної вигоди слідчому. Усе, аби той закрив кримінальне провадження. Також їй інкримінують і шахрайство. Натомість Ірина Пашкевич усі звинувачення на свою адресу відкидає.

Про усю цю історію далі розповість Павло Невесенко з Рівне 1. 

Ірину Пашкевич підозрюють, у замаху на підбурювання до надання хабаря службовій особі та у шахрайстві. Відповідну інформацію напередодні опублікували у місцевому ЗМІ. Там написали, що Ірина Пашкевич пообіцяла за 7 тисяч доларів закрити справу проти дівчини, яка фігурувала у кримінальному провадженні. Ще 500 доларів просила за своє посередництво. Сама ж Ірина Пашкевич цю інформацію називає недостовірною, та звинувачує журналістів у замовному матеріалі.

Перед початком засідання Ірина Пашкевич просить провести його у закритому режимі - без присутності ЗМІ.

 

Такої ж думки був і її представник. Михайло Іванців наголосив, оскільки справа на етапі досудового розслідування відеозйомка може негативно вплинути на розгляд кримінального провадження.

Суд підтримав клопотання підозрюваної та її представника та провів засідання у закритому режимі. Прокурори хотіли, аби суд обрав запобіжний захід для Ірини Пашкевич у вигляді домашнього арешту.

Коментуючи таке рішення суду,  Ірина Пашкевич не згідна з такою ухвалою представників феміди. Додає, що справа проти неї сфабрикована. Адже нібито нікому не передавала ніякі кошти у вигляді хабаря. Лише взяла від свого клієнта гонорар і не 7 тисяч доларів, а наполовину менше.

Згідно з рішенням суду Ірина Пашкевич наступні 60 днів проведе під домашнім арештом. Їй буде заборонено покидати своє помешкання з 10-ї вечора до 6-ї години ранку. Натомість адвокатка запевняє в подальшому доведе у суді свою невинуватість. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також