Під міськрадою - два пікети, приїхала швидка допомога (відео)

2403 0

Ми у соцмережах:

Під міськрадою - два пікети, приїхала швидка допомога (відео)

О 10:00 там розпочалось засідання сесії Рівненської міськради. АТОвці хочуть, щоб депутати не затягували процес виділення їм землі. Вкладники недобудів просять сесію дозволити компанії "Група Смарт" будувати багатоповерхівку на Ботанічній. Прийшли учасники бойових дій, щоб нагадати про себе.

- Список АТОвців росте і нині налічує приблизно 1600 людей, а виділення землі відбувається повільно, - розповів Суспільному учасник пікету Володимир Василевський. 

29 липня у міськраді відбулося жеребкування серед часників АТО, які чекали виділення землі з 2015 року. 32 сучасники бойових дій витягали папірці з номерами ділянок, що розташовані у Рівному, пояснив чоловік.

- Сьогодні на засідання винесене питання про надання дозволу на розробку проектної документації для подальшої приватизації цих ділянок. Ми прийшли, щоб не затримувався цей процес, а люди довго чекають, список росте. Щоб цей процес зрушився з мертвої точки, щоб дати про себе знати, що ми спостерігаємо за ними, – сказав Володимир Василевський.

Пікетують під сесією міськради і частина вкладників недобудованих житлових комплексів. Нагадаємо, 11 серпня вони встановили біля Рівненського міськвиконкому намети. Як пояснили тоді учасники акції, люди оголосили голодування, доки міськрада не прийме позитивне рішення щодо їхнього питання.

Нагадаємо, добудувати незакінчені компанією "DBN" три об'єкти згідна компанія "Група Смарт". Але за умови, що Рівнерада дозволить їй будувати багатоповерхівки на вулиці Ботанічній. 

Сьогодні одній з жінок, що голодує, стало зле. й викликали швидку допомогу. 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також