Підприємець з Рівненщини продає авто, бо обурений тим, що компанія БМВ підтримала ЛГБТ-спільноту

38376 0

Ми у соцмережах:

Підприємець з Рівненщини продає авто, бо обурений тим, що компанія БМВ підтримала ЛГБТ-спільноту

У рамках місяця видимості ЛГБТ+ спільноти німецький автоконцерн БМВ вирішив підтримати рух та змінив кольори логотипу на райдужні. Це викликало неоднозначну реакцію у користувачів соціальних мереж.

Компанія на своїй сторінці у Facebook написала, що вірить у відкриту культуру, у якій ніхто не зазнає пригнічення через походження, колір шкіри, національність, стать, релігію, вік чи недієздатність.

Підприємець з міста Костополя Андрій Ліснічук, ексвласник газети Пропозиція та відомий програміст, також зреагував на вчинок БМВ та вирішив продати свій автомобіль. Він також закликав більше не підтримувати компанії автовиробників, виробників одягу, речей, та інших товарів та послуг, які підтримують ЛГБТІ+ спільноти.

- Світ навколо нас дуже стрімко змінюється і часто ми змушені змінюватись разом з ним. Є добрі зміни, до яких ми пристосовуємось, здобуваємо нові навики та вміння. А є зміни негативні, з якими я особисто незгоден і не збираюсь пристосовуватись. Із самого дитинства я дуже любив автомобілі марки #BMW завжди мріяв їздити на одній. І мрії збуваються, якщо докладати зусиль. Моя любов до цих авто віком в 30 років, з тих пір коли я збирав фантики до жувачок Turbo. Дуже часто я з друзями вели напружені дискусії і спори стосовно автівок, де я завжди стояв на захисті своєї улюбленої марки. Однак все змінюється. Змінились цінності у керівництва концерну BMW і ті цінності йдуть радикально всупереч моїм духовним цінностям. BMW, як і ряд інших світових автовиробників змінили кольори на своєму логотипі у соцмережах на підтримку збоченського руху ЛГБТІ+ так званого "місяця гордості" #pridemonth яким зазвичай є місяць червень. Для мене, цей рух не є "гордістю", а безчестям. Я як свідомий християнин, не визнаю ніколи гріховний союз одностатевих пар, оскільки Біблія, яка є Словом Бога Живого різко засуджує такі стосунки. Зазвичай люди називають це содомськими гріхами і в Старому Заповіті Біблії багато описується про це. Однак в Новому Заповіті також багато сказано про цю гидоту в Божих очах. Наведу лише маленький уривок:

Післання до римлян 1:24-31
Тому то й видав їх Бог у пожадливостях їхніх сердець на нечистість, щоб вони самі знеславляли тіла свої. Вони Божу правду замінили на неправду, і честь віддавали, і служили створінню більш, як Творцеві, що благословенний навіки, амінь. Через це Бог їх видав на пожадливість ганебну, бо їхні жінки замінили природне єднання на протиприродне. Так само й чоловіки, позоставивши природне єднання з жіночою статтю, розпалилися своєю пожадливістю один до одного, і чоловіки з чоловіками сором чинили. І вони прийняли в собі відплату, відповідну їхньому блудові. А що вони не вважали за потрібне мати Бога в пізнанні, видав їх Бог на розум перевернений, щоб чинили непристойне. Вони повні всякої неправди, лукавства, зажерливости, злоби, повні заздрости, убивства, суперечки, омани, лихих звичаїв, обмовники, наклепники, богоненавидники, напасники, чваньки, пишні, винахідники зла, неслухняні батькам, нерозумні, зрадники, нелюбовні, немилостиві.
За таких обставин, я більше не можу підтримувати #BMW і закликаю всіх людей, які противляться гріху, більше не підтримувати компанії автовиробників, виробників одягу, речей, та інших товарів та послуг, які підтримують ЛГБТІ+ спільноти і розділяють їх так звані "цінності". МИ ПРОТИ ГРІХА!
P.S. Від сьогодні змушений виставити на продаж свою BMW 740i і наступним моїм авто скоріше за все буде #AUDI. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також