Підрізав через ревнощі двох односельців

1597 0

Ми у соцмережах:

Підрізав через ревнощі двох односельців

До поліції сьогодні близько другої години ночі повідомив 52-річний житель села Олізарка, що до нього прийшов знайомий і розповів, що порізав своїх знайомих.

До будинку 42-річного жителя села Олізарка та його 43-річної співмешканки прийшов у гості 31-річний односелець. Застілля затягнулося до ночі. Близько о пів на другу між чоловіками виник конфлікт через ревнощі. Господар будинку схопив та став погрожувати гостю кухонним ножем. 31-річний знайомий раптово вихопив його з рук і почав наносити удари спочатку чоловікові, а потім – його співмешканці.

У потерпілого медики діагностували проникаюче ножове поранення грудної клітки та множинні проникаючі ножові поранення живота. У жінки — непроникаюче поранення грудної клітки та руки. Обох госпіталізували у хірургічне відділення місцевої лікарні.

Начальник Володимирецького відділення поліції Віталій Березовський повідомив, що зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення 31-річному чоловіку про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні та обрання запобіжного заходу - тримання під вартою.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також