Підрядник привласнив майже 1 млн грн на будівництві котельні

771 0

Ми у соцмережах:

Підрядник привласнив майже 1 млн грн на будівництві котельні

Ще у жовтні 2020 року управління освіти Дубенської міської ради уклало договір з директором приватного підприємства про будівництво твердопаливної котельні на альтернативних видах палива для однієї зі шкіл району. Ціна договору склала понад 16 млн. грн

Проте, прокурорами встановлено, що підрядник в офіційних документах прозвітував про закупівлю обладнання та комплектуючих деталей для будівництва котельні за завищеними цінами.

Відповідно до висновку судової будівельно-технічної та економічної експертиз територіальній громаді Дубенщини завдано майже 1 млн грн збитків.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Дубенського райвідділу поліції - за оперативного супроводу управління стратегічних розслідувань в області.

Дубенська окружна прокуратура вже скерувала до суду обвинувальний акт відносно керівника підрядної організації, якому інкримінують внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей та привласнення чужого майна, шляхом зловживання своїм службовим становищем, в особливо великих розмірах.

За скоєне обвинуваченому загрожує до 12 років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також