Пікетували суд: жителі Старого Села вимагають довічного для «Американця» (ВІДЕО)

2782 0

Ми у соцмережах:

Пікетували суд: жителі Старого Села вимагають довічного для «Американця» (ВІДЕО)

Знову без вироку. Втомлені судовою тяганиною рідні вбитого Юрія Пишняка та мешканці Старого Села влаштували пікет у апеляційному суді Рівного. Нагадаємо, чоловіка жорстоко били та катували, а пізніше на його ж подвір'ї впритул розстріляли з автомата. Звинувачують у замовленні вбивства Павла Павловича, більш відомого як "Американець". Чоловік нині у СІЗО. А суди тривають вже третій рік.

Мешканці  Старого Села живуть у постійному остраху, через постійну небезпеку від членів банди Павловича, більш відомого у кримінальних колах як "Американець" - його справу розглядають вже третій рік. Остаточний вердикт у вигляді довічного усім причетним - єдине що задовольнить як потерпілих так і усіх жителів Старого Села, повідомляє Рівне 1.

Справу, яку нині розглядає вже апеляційна судова інстанція пов'язана з жорстокою розправою з Юрієм Пишняком, останній чинив спротив незаконній діяльності. У його ж дворі чоловіка били та катували, а пізніше впритул розстріляли з автомата. Аби упіймати виконавців в області ввели цілу спецоперацію. В ході переслідувань кілерів затримали прикордонники неподалік білоруського кордону. А вже потому останні дали покази та зізнались хто замовник.

Затримали Павловича за два дні на орендованій квартирі у Рівному. За скоєне той отримав 15 років позбавлення волі. Виконавці по 14 з половиною. В ході засідань у апеляції адвокати обвинувачених просили скасувати вирок, а потерпіла сторона вимагала довічного ув'язнення. Початок засідання - попереду формальність: продовження міри запобіжного заходу  -  тримання під вартою.

Суд таке клопотання задовольнив - замовник та його спільники щонайменше наступних 60 діб і далі перебуватимуть у рівненському СІЗО. Однак остаточний вирок -  так і не пролунав, мовляв відсутні усі необхідні для цього учасники процесу. Наступне судове засідання по справі зухвалого кримінального авторитета відбудеться вже 1 грудня. 

Читайте більше: Поліському авторитету «Американцю» дали 15 років за замовне вбивство

Убивство у Старому Селі: місцеві «авторитети» ділили сфери впливу?

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також