Після резонансу в Рівненської АЕС змінився директор

5549 0

Ми у соцмережах:

Після резонансу в Рівненської АЕС змінився директор

Директора Рівненської АЕС Павла Павлишина перевели на іншу посаду.

Як повідомляє "Енергоатом", тепер Павлишин очолює підприємство Атомремонтсервіс. Працювати він там на період дії воєнного стану.

- Він має забезпечити якнайшвидшу ліквідацію пошкоджень критичної інфраструктури внаслідок бойових дій та окупаційної діяльності ворога в м. Славутич та на об‘єктах, розташованих у Чорнобильській зоні відчуження на майданчику Централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива ВП «Атомремонтсервіс», а також своєчасне та якісне виконання ремонтних робіт, зокрема й аварійних і позапланових, на майданчиках АЕС та інших об‘єктах, - повідомляє "Енергоатом".

Обов’язки генерального директора Рівненської атомної електростанції впродовж цього періоду тимчасово виконуватиме головний інженер РАЕС Павло Ковтонюк.

Нагадаємо, що після відпочинку на Білому озері до лікарні потрапила 64-річна жінка. Згодом вона померла. Донька жінки звинувачує у нападі на себе та матір сина вже колишнього директора РАЕС Євгена Павлишина, якому належить база відпочинку «Холодок» на Білому озері. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також