Після скандалу з преміями Шакирзян ініціює сесію

17099 0

Ми у соцмережах:

Після скандалу з преміями Шакирзян ініціює сесію

Уже другий день не вщухає скандал із преміями чиновників у Рівному, які у березні сягнуть до 180%.

 Таке рішення ухвалив міський голова Олександр Третяк.

Через скандал секретар міськради Рівного Віктор Шакирзян ініціює позачергову сесію. Нагадаємо, що під час позачергових виборів Третяк і Шакирзян були конкурентами. Першого підтримує "Європейська Солідарність", а другого - "Рівне Разом".

Як уточнив Шакирзян у Facebook, обговорять три питання:

- Перше - обмеження щодо розмірів премій для посадових осіб вищої ланки. Це стосуватиметься міського голови, його заступників, керівників департаментів і управлінь. Рядових працівників, які і так отримували невисоку, а іноді мінімальну оплату праці, це рішення не торкнеться. Адже людям треба годувати свої родини.

Друге питання стосується підтримки місцевих підприємців. Критично важливо для збереження робочих місць в Рівному встановити нульову ставку оренди на об’єкти комунальної власності, особливо для тих, кому в умовах війни вдалося зберегти виробництво і свої колективи.

Третє – звернення до тих підприємців, які готові перенести свій бізнес з прифронтових регіонів до нашого міста. Рівненська міська рада готова надати таким підприємцям і виробництвам організаційну підтримку, аби зберегти економічний потенціал країни до кінця війни.

Читайте також по темі: Міський голова Рівного пояснив премії чиновників до 180%

Заступниця Третяка каже, що премії потрібні, бо працюють 24/7 і ставка чиновника мала

Після скандалу Третяк пожертвував 50 тис. на ЗСУ


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також