Після скарги поліція повернула Мічуді автомат з рушницею

3501 0

Ми у соцмережах:

Після скарги поліція повернула Мічуді автомат з рушницею

Три роки минуло з моменту гучного затримання відомого рівнянина Ігоря Мічуди. На той момент посадовець очолював ДАБІ Рівненщини, яке уже розформували.

Військова прокуратура звинувачувала його у легалізації майна, одержаного злочинним шляхом. Але сам Мічуда наполягав, що «його замовили нечесні забудовники».

Наразі Ігор Мічуда служить у ЗСУ, його туди мобілізували з посади головного будівельного інспектора Вараша.

Оскільки з травня 2019 року прокуратура не може довести свої звинувачення, або їх спростувати, то військовослужбовець почав вимагати, щоб йому повернули його особисті речі, які вилучили під час обшуку.

- Оскільки я захищаю Україну, то почав просити, щоб мені повернули вилучену в мене зброю. Я займався мисливством і маю автомат і рушницю, які були вилучені під час обшуку. Суд погодився, що ці вилучені речі не мають нічого спільного зі справою. Але навіть після рішення суду в поліції почали мені говорити, що у них нібито нічого немає. Тоді я написав скаргу в Державне бюро розслідувань та до керівництва поліції. Після цієї скарги одразу все знайшлося. Цікаво, що зник оптичний приціл до автомата. Однак виявилося, що під час вилучення приціл не вказали у протоколі, тому зараз нічого не доведеш. Окрім цього, вилучення відбувалося й в Асоціації будівельників Рівненщини. Так там забрали блок відеоспостереження й апаратуру. Все це зникло, - розповів Ігор Мічуда.

Читайте також по темі: Мічуда обурений, бо прокурор знову не з’явився у суд

Мічуда тепер не інспектор, а солдат-кулеметник


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також