Подякували сміливцю, який допоміг поліції затримати злодія

1848 0

Ми у соцмережах:

Подякували сміливцю, який допоміг поліції затримати злодія

Близько опівночі 35-річний мешканець села Симонів повертався додому з Гощі вулицею Центральною, як почув звуки розбитого скла. Коли підійшов ближче, застав чоловіка на «гарячому», коли той викрадав пачки цигарок із кіоску.

Злодій кинувся тікати. Очевидець злочину наздогнав і зумів покласти на землю. Та в момент, коли 35-річний чоловік хотів зателефонувати в поліцію, злодію вдалося вирватися.

 

Оперативники Гощанського відділення поліції за дві години на одній із вулиць селища затримали особу, причетну до злочину. Ним виявився 25-річний житель Гощі, до того ж нині підсудний за вчинення крадіжки із того ж самого кіоску в березні цьогоріч.

 

За фактом відкритого викрадення чужого майна слідчі розпочали досудове розслідування.  Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру. Максимальне покарання, передбачене санкцією інкримінованої йому статті — позбавлення волі до чотирьох років.

 

Сьогодні заступник начальника Гощанського відділу поліції Андрій Наконечний за громадянську мужність, активну позицію та надання дієвої допомоги у боротьбі із проявами злочинності вручив подяку жителю Симонова Максиму Калинчуку та висловив слова вдячності за небайдужість, проявлені пильність і сміливість. Крім того, чоловіка відзначила і місцева влада, повідомляє поліція Рівненщини. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також