У центрі Рівного поклали бруківку й посадять дерева

1519 0

Ми у соцмережах:

У центрі Рівного поклали бруківку й посадять дерева

Біля «Злата Плази» у центрі Рівного продовжили ремонт площі, розпочатий ще торік. Замінили бруківку, переносять зони відпочинку і обіцяють більше зелених насаджень.

Олександр Оверчук, директор торгового центру:

— Через карантин ТЦ зачинений. Проте це дало нам можливість без створення додаткових незручностей для рівнян розпочати другий етап реконструкції площі. Поклали 1400 кв.м нової бруківки, яку закупили ще взимку. Улюблений Equador перенесено ближче до McDonald’s у майбутню фуд-зону. Загалом плануємо встановлення нових лавок, нові зони відпочинку, включно з дитячими, більше зелених насаджень.

Були побажання рівнян, щоб лавки, які стоять праворуч від входу в торговий центр, мали тіньові навіси. Ми розглядали таку можливість, але з архітектурної точки зору це візуально зменшить площу майдану. А дерева — гарна альтернатива. Плануємо підняти клумби з того боку на 50-60 см і посадити там дерева, які забезпечать тінь влітку.

Реконструкцію плануємо завершити до кінця липня, якщо все буде йти за планом і виробники матеріалів знову запустять виробництво після карантину.

Дарина ГУЗЕНКОВА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також