Поліг на Харківщині головний сержант з Полісся

6837 0

Ми у соцмережах:

Поліг на Харківщині головний сержант з Полісся

13 січня під час виконання бойового завдання на Харківщині загинув головний сержант, 48-річний житель села Дубки Микола Власюк.

- 10 жовтня 2023 року військовослужбовець був призваний до лав Збройних Сил України та проходив службу у 60-тій окремій механізованій Інгулецькій бригаді. Миколу Володимировича памʼятатимуть доброю та щирою людиною, щоб не трапилось, він завжди був на позитиві, вірив лише в краще. Дбав про рідних, був найкращим татом та чоловіком. У Героя залишились люблячі дружина Людмила, син Микола та донька Вікторія. Дорога родино, на жаль, словами важко загоїти у серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голову у глибокій скорботі.  Вічна та світла памʼять Захиснику України! - йдеться у фейсбук-повідомленні Сарненської міської ради. 

Прощання із загиблим відбудеться завтра, 19 січня.
Кортеж розпочне рух орієнтовно о 10:20 год та рухатиметься за маршрутом: Костопільська-Європейська-Степана Бандери-Вишнева-Дослідна станція-Дубки.
11:00 - прощання вдома, с. Дубки, вул. Польова, 8;
12:30 - прощання на центральній площі;
13:30 - чин похорону в храмі села Люхча;
14:30 - поховання на кладовищі села Люхча.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також