Поліцейські проводять додатковий огляд на території монастиря, де у неділю була величезна пожежа

921 0

Ми у соцмережах:

Фото - Vad V. Polenchuk

Нагадаємо, пожежа у підсобних приміщеннях господарського призначення Свято-Успенського чоловічого монастиря в селі Липки виникла вчора, 12 квітня, близько 10-ї ранку.

Відповідно до акту, наданого ГУ ДСНС у Рівненській області, попередня причина пожежі — необережне поводження з вогнем або коротке замикання електромережі. Вогнем було пошкоджено два господарських приміщення, а п’ять — знищено повністю. У них знаходилися паливно-мастильні матеріали, техніка, дрова та інше майно. Загальна сума завданих збитків встановлюється.

Наразі поліцейські Гощанського відділення проводять додатковий огляд місця події.

За фактом умисного пошкодження майна відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією частини 2 статті 194 Кримінального кодексу України. Будуть призначені експертизи, за результатами яких прийматиметься остаточне процесуальне рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Веб-сайт Рівненської єпархії УПЦ тим часом повідомив: Співробітники ДСНС після огляду згорілого будинку виявили пляшку, в якій, ймовірно, було легкозаймиста речовина.

Читайте також:  У Липках горять будівлі Свято-Успенського чоловічого монастиря. Там працюють 40 рятувальників  

У господарстві чоловічого монастиря вибухнуло п`ять двохсотлітрових бочок з пальним. Поліція назвала причину пожежі (ВІДЕО)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також