Поліція хоче знати, в кого з рівнян вкрали з авто ковпаки

3213 0

Ми у соцмережах:

Поліція хоче знати, в кого з рівнян вкрали з авто ковпаки

Сьогодні вранці, близько 5.20, під час обстеження дворової території на вулиці Млинівський у Рівному, екіпаж помітив Opel Corsa з заведеним двигуном. Авто знаходилось посеред проїзду в дворі - поблизу припаркованого автомобіля Citroen. Чоловік біля авто, коли побачив патрульних, різко сів до нього та заглушив двигун, а потім, з ще однією особою намагався втекти з місця події.

Поліцейські зупинили чоловіків. Це були 25-річний та 28-річний мешканці Луцька. Вони не могли пояснити велику кількість автомобільних ковпаків, які знаходились в автомобілі.

Прикметно, що автомобіль поруч був без ковпаків, а в салоні Opel Corsa візуально можна було помітити ковпаки від Citroen, Renault та інші. Оскільки у поліцейських були усі підстави вважати, що ці речі могли бути викрадені на місце викликали слідчо-оперативну групу. В авто також знайшли пакетик з речовиною невідомого походження, схожу на наркотичну, та засоби для розбивання вікон.

Працівники Рівненського відділу поліції просять рівнян,  у кого з транспортних засобів цієї ночі, 19 лютого, викрали колісні ковпаки, зокрема у мікрорайоні Ювілейний Рівного, негайно звернутися на спецлінію 102.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також