У Рівному судитимуть трьох жінок за торгівлю людьми

4657 0

Ми у соцмережах:

У Рівному судитимуть трьох жінок за торгівлю людьми

27-річна жителька Хмельниччини за попередньою змовою із двома спільницями, підшуковували у Рівному малозабезпечених жінок, щоб відправляти їх у борделі. Із Львівського аеропорту вони планували вивезти 26-річну дівчину, спершу пообіцявши їй роботу в Іспанії з догляду за дітьми. Натомість - збиралися вивезти у сексуальне рабство в Туреччину.

 

Торік влітку, з метою сексуальної експлуатації на території  Туреччини, вони завербували одну з жительок РівненщиниПопередньо зловмисниці надали їй фінансову допомогу для оформлення документів та купівлі одягу. Коли вона відмовилась їхати для надання сексуальних послугзобов’язали негайно повернути надані кошти, і цим ввели в боргову кабалу. Через скрутне матеріальне становище та перебування у фінансовій залежності, потерпіла погодилася поїхати до Туреччини. Але завдяки правоохоронцям жінка у турецькі борделі не потрапила. 11 серпня у Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького поліція затримала одну з сутенерок та завербовану жінку.

18 лютого прокуратурою Рівненської області було затверджено та скеровано до Рівненського міського суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні по обвинуваченню трьох жінок у торгівлі людьми, зокрема у вербуванні, переміщенні з метою сексуальної експлуатації, з використанням уразливого стану особи, вчинено у за попередньою змовою групою осіб. За  вчинення таких злочинів передбачено позбавлення волі на строк від 5 до 12 років, повідомляє пресслужба прокуратури Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також