Поліція: костопільчанина убив знайомий

12642 0

Ми у соцмережах:

Поліція: костопільчанина убив знайомий

Поліцейські повідомили нові обставини загибелі костопільчанина.

До поліції сьогодні, восьмого січня, близько 03:20 надійшло повідомлення від медиків Костопільської лікарні, що до них із тілесними ушкодженнями доставили 36-річного жителя Костополя. Попри вжиті реанімаційні заходи через 20 хвилин потерпілий помер.

Слідчо-оперативна група та керівництво місцевої поліції попередньо встановили, що у 36-річного костопільчанина, раніше судимого за вчинення крадіжок та грабежів, тривалий час були неприязні відносини із 19-річним жителем райцентру. Черговий конфлікт між ними виник напередодні. Аби поквитатися із 36-річним чоловіком, який відпочивав у місцевому кафе, молодик прийшов туди і викликав його на вулицю.  Зі слів очевидців, під час з’ясування стосунків, 19-річний хлопець дістав зброю та вистрілив у суперника. Свідки події викликали «швидку».  Потерпілий помер у лікарні внаслідок вогнепального поранення грудної клітки в області серця.

Після скоєного зловмисник втік. На пошуки 19-річного костопільчанина, який міг пересуватися на автомобілі «Volkswagen Caddy», орієнтували всі групи реагування та патрульну поліцію. 

Близько восьмої ранку екіпаж патрульних на автодорозі «Городище_Рівне-Старокостянтинів» біля перехрестя із круговим рухом зупинив вказаний автомобіль. У ньому знаходився зловмисник разом із батьком та товаришем.

- Нині вирішується питання про затримання 19-річного костопільчанина у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщення його до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив начальник Костопільського відділу поліції Руслан Яковчук. — Досудове розслідування за фактом умисного вбивства у відкритому кримінальному провадженні за частинною 1 статті 115 Кримінального кодексу України триває. Встановлюються усі обставини події, зокрема й походження та місцезнаходження зброї.

Відділ комунікації поліції Рівненської області  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також