Поліція має кілька версій стосовно підпалу авто рівненського журналіста

1994 0

Ми у соцмережах:

Поліція має кілька версій стосовно підпалу авто рівненського журналіста

У Рівному поліцейські встановлюють обставини підпалу авто журналіста Влада Ісаєва, головного редактора ІА "Західний аргумент".

Нагадаємо, сьогодні о 03:45 ночі у поліцію надійшло повідомлення від працівників ДСНС, що на вулиці Данила Галицького у Рівному горить легковий автомобіль.

Транспортний засіб «Chrysler», який був припаркований біля одного із закладів харчування, належить 42-річному рівнянину Влау Ісаєву, редактору інформаційної агенції.

Незрозумілий звук під ранок почув житель сусіднього будинку. Коли виглянув у вікно, то побачив іскріння у передній частині авто, після чого спрацювала сигналізація та легковик почав горіти. Вогнем пошкоджено передню частину транспортного засобу. Поліцейські провели огляд місця події, вилучили необхідну слідову інформацію та автомобіль, який поміщений на спецмайданчик.

Відомості за фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. Наразі тривають невідкладні слідчі дії та розшукові заходи для встановлення осіб, причетних до вчиненого кримінального правопорушення, зокрема аналізуються відеозаписи із камер спостереження. У поліції розглядають різні версії скоєного злочину, одна з яких — пов’язана із журналістською діяльністю. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також