Стали відомі нові подробиці смертельної автопригоди у Костополі

3373 0

Ми у соцмережах:

Стали відомі нові подробиці смертельної автопригоди у Костополі

Павло Пришивалко , який скоїв її, упродовж року притягався до адміністративної відповідальності за керування автомобілем напідпитку, без документів та за перевищення швидкості. У нього сьогодні знову відібрали зразки крові на предмет визначення сп’яніння.

Нагадаємо, що смертельна автопригода сталася сьогодні о 03:40 ночі поблизу АЗС на вулиці Рівненській у Костополі. Поліцейські встановили, що водій автомобіля «Mazda 6», 38-річний костопільчанин на круговому перехресті доріг не впорався з керуванням, в результаті чого допустив бокове перекидання автомобіля.

Водія каретою «швидкої» доставили до лікарні. У нього медики попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму, забої, струс головного мозку та госпіталізували в реанімаційне відділення Костопільської центральної районної лікарні.

У салоні легковика також перебувала пасажирка – 27-річна місцева жителька Емма. Вона померла на місці ДТП.

Відділ комунікації поліції Рівненщини повідомив, що за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Транспортний засіб вилучили та помістили на територію Костопільського відділу поліції.



ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також