Поліція розповіла, що у бурштинових старателів за три доби знайшла (відео)

3203 0

Ми у соцмережах:

Поліція розповіла, що у бурштинових старателів за три доби знайшла (відео)

Понад 100 кілограмів бурштину-сирцю, 24 мотопомпи, зброя та транспорт — результати відпрацювання північних районів Рівненщини.

Під час проведення заходів у протидії незаконному видобуванню, збуту, зберіганню та перевезенню бурштину на території області поліцейські упродовж трьох діб провели 25 санкціонованих обшуків та відпрацювали місця незаконного промислу в 26 урочищах.

 

«За результатами проведених слідчих дій та рейдів на території північних районів Рівненщини поліцейські вилучили 107 кілограмів «сонячного» каміння, — повідомив начальник ГУНП у Рівненській області Олексій Камишанський. — Крім того, працівники поліції вилучили 24 мотопомпи, 40 пожежних шлангів, понад 70 одиниць засобів для видобування «сонячного каміння», три одиниці зброї та чотири транспортних засоби».

 

Вчора, 15 квітня, поліцейські спільно із працівниками управління СБУ в Рівненській області виявили та вилучили вироби із каміння бурштину-сирцю вагою 8,4 кг, «сонячне» каміння різної фракції, чорнові записи, засоби зв’язку, автомат Калашникова, 60 патронів, два транспортних засоби, три мотопомпи та знаряддя для незаконного видобутку.

 

Як зазначив Олексій Камишанський, із метою документування і припинення нелегального видобутку бурштину-сирцю відпрацювання у північних районах Рівненщини триватимуть на постійній основі.

 

Нагадаємо, до проведення заходів залучаються поліцейські територіальних підрозділів, роти поліції особливого призначення, працівники Управління стратегічних розслідувань області, спецпризначенці КОРДу, працівники підрозділу тактико-оперативного реагування Управління патрульної поліції в Рівненській області та оперативного штабу.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також