Полковника Єфтенія на Рівненщині більше нема, є Малина

5974 0

Ми у соцмережах:

Полковника Єфтенія на Рівненщині більше нема, є Малина

Скандально відомого В'ячеслава Єфтенія, який очолював Рівненське управління Департаменту захисту економіки Нацполіції України та був впливовішим за начальників обласного управління Нацполіції, перевели з Рівного в Одесу.

Нагадаємо, що полковник зумів у 2016 році уникнути переатестації, яку проводили для всіх поліцейських. Він зробив це дуже просто: не з’явився на засідання переатестаційної комісії, а коли та ухвалила негативне рішення, оскаржив його у суді. Опісля «реформування» міліції у поліцію пан Єфтеній тоді залишився працювати на посаді начальника рівненського управління захисту економіки.

Кабмін ще 2 вересня ухвалив ліквідувати Департамент захисту економіки. Зараз працює ліквідаційна комісія.  Тепер поліція більше не має права просто так втручатися у діяльність бізнесу.  Чиновники кажуть, що ліквідували підрозділ, бо він займався не розкриттям економічних злочинів, бо ця одіозна структура не захищала бізнес, а "систематично заважала йому працювати". Втім, працівники УЗЕ без роботи не залишились, не всім, але багатьом знайдуть нову. Полковник В'ячеслав Єфтеній, приміром,  вже поїхав з Рівного працювати в Одесу.  Він там керуватиме управлінням стратегічних розслідувань. 

Обидва заступники полковника Єфтенія - майор Олександр Кузьмич

та підполковник Андрій Сліпченко працюватимуть тепер також в департаменті стратегічних розслідувань.

Їхнім новим шефом стане на Рівненщині підполковник Сергій Малина, який був начальником управління захисту економіки в Житомирській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також