Помер у Дніпрі стрілець-санітар з Рівненщини, якого поранив російський дрон

1886 0

Ми у соцмережах:

Помер у Дніпрі стрілець-санітар з Рівненщини, якого поранив російський дрон

Головинська громада втратили ще одного захисника-воїна Руслана Кару.

Стрілець-санітар гірсько-штурмового батальйону Руслан Кака зазнав тяжких поранень 4 березня від удару дрону в районі н.п. Новоданилівка, що у Запорізькій області. Воїна було доставлено до медичного закладу для надання допомоги. Родичі й близькі, всі знайомі молилися й вірили в найкраще. Весь цей час Герой боровся за життя, однак 13 березня у лікарні Дніпро його серце зупинилося…

Головинська сільська рада повідомляє

- Руслан Кара народився 30 жовтня 1987 року в місті Костопіль. У дитинстві разом із родиною переїхав у село Головин, навчався у місцевій школі. Потім вступив до Костопільського професійно-технічного училища, де здобув професію маляр-пічник-штукатур.

Згодом Руслан одружився. У їхній сім’ї народилися дві чудові донечки: у 2019 рці - Соломія, а у 2021 -  Олександра.  Молода сім’я жила та будувала плани на майбутнє, але війна перекреслила всі їхні мрії…

Руслан з перших днів повномасштабного вторгнення не вагаючись став на захист громади у складі Сил супротиву, а згодом – Добровільного формування територіальної громади. На військову службу його призвали 30 травня 2023 року. Мужній воїн віддано боровся за свободу, за мир, за вільне майбутнє кожного з нас.

Зажди життєрадісний, готовий підтримати й допомогти, люблячий чоловік і турботливий батько, надійний друг і побратим віддав своє життя за мир і спокій на рідній землі у війні з російськими окупантами. Загибель Героя – важка втрата для всієї громади. Ніколи не пробачимо окупанту жах та біль, які він приніс на нашу землю. Щирі співчуття родині, близьким та друзям померлого Захисника України. Вічна пам’ять і шана Герою! Про дату та час прощання із Героєм буде повідомлено додатково.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також