Помер у лікарні військовик з Рівненщини, який був учасником АТО, а тепер захищав Часів Яр

3283 0

Ми у соцмережах:

Помер у лікарні військовик з Рівненщини, який був учасником АТО, а тепер захищав Часів Яр

Від важкої хвороби у лікарні помер військовик Василь Зозуля, 1975 року народження, родом із села Пітушків. Він присвятив дев'ять років свого життя службі в Збройних Силах України, був відданим країні та рідній землі, де він народився.

Рівно 9 років тому, 15 березня 2015 року, за наказом президента України Василь Зозулябув мобілізований. Брав участь в зоні АТО, виконував бойові завдання в Сватово, Станиці Луганській. З лютого 2016 року служив за контрактом.

Після повномасштабного вторгнення росії брав безпосередню участь в бойових діях на Запорізькому напрямку біля Берестового, останні завдання виконував в районі Білогорівки і Часів Яр.

- Низько схиляємо голови перед пам’яттю покійного. Висловлюємо щирі співчуття всім рідним та близьким нашого земляка. Хай Бог дасть сили пережити непоправну втрату. Сумуємо разом з вами, підтримуємо в годину скорботи. Просимо підтримати сім'ю та близьких Захисника, і долучитися до похорону Василя Зозулі, що відбудеться завтра у селі Пітушків. Розпочнеться відправа о 12:00 год. біля будинку покійного, що на вулиці Тиха. Поховають захисника на місцевому кладовищі. Вічна пам'ять, шана і слава Герою!Для організованого доїзду на похорон завтра о 10:30 год. з Млинова відправиться автобус до Пітушків, - йдеться у повідомленні Млинівської селищної ради. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також