Журналістів на Рівненщині попередили вогнем

3168 0

Ми у соцмережах:

Журналістів на Рівненщині попередили вогнем

Упродовж тижня через підпал постраждало майно двох журналістів з Рівненщини. Йдеться про письменника та адміністратора популярної у соціальних мережах групи «Наш Костопіль» Олександра Намозова та рівненського журналіста Влада Ісаєва. Обидва підпали пов’язують зі свою професійною діяльністю.

Автомобіль «Chrysler» на вулиці Данила Галицького загорівся в ніч на четвер, 15 червня. Незрозумілий звук під ранок почув житель сусіднього будинку. Коли виглянув у вікно, то побачив іскріння у передній частині авто, після чого спрацювала сигналізація та легковик почав горіти. Лише згодом стало відомо, що автомобіль належить рівненському журналісту Владу Ісаєву. Вогонь повністю знищив передню частину авто.

Влад Ісаєв прокоментував ситуацію так:

— Я все свідоме життя в журналістиці — критичній журналістиці. Тому єдина версія нічного підпалу мого авто — моя професійна діяльність, якої хтось дуже боїться. І цей «хтось» настільки боязливий, що йому навіть забракло духу висловити мені в очі своє «фе». Тож він просто підпалив автомобіль.

Костопільського журналіста Олександра Намозова також попередили вогнем. Вночі у п’ятницю, 16 червня, підпалили з кількох сторін будинок, у якому перебував журналіст. Трагедії вдалося уникнули лише через те, що колишній редактор районної газети вчасно відчув запах горілого.

Олександр Намозов

Олександр Намозов уточнив, що підпалили будинок о пів на першу ночі:

— Я не спав, читав новини... Раптом відчув незрозумілий запах, піднявся глянути, що відбувається. У кухні з вікна побачив світло на вулиці. Тоді усе й зрозумів. У мене хата горіла в чотирьох місцях. Оскільки я зреагував приблизно через п’ять хвилин після підпалу, то вогонь мені вдалося зупинити самостійно. Використав для цього воду з колодязя. Після цього викликав поліцію... На мою думку, те, що трапилося, відбулося через мою громадську діяльність. Адже я дуже заважаю владі Костополя своєю критикою.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також