Поплічник Большого знову не з’явився до суду – через хворобу

1889 0

Ми у соцмережах:

Адвокат Олег Головчак (зліва) та прокурори

Рівненський апеляційний суд сьогодні мав розглянути клопотання про зміну запобіжного заходу Володимиру Соловйову, якого звинувачують у допомозі Володимиру Шевчуку (Большому) Ігорю Мокринському в організації вбивства рівненського бізнесмена Валентина Загороднюка.

Засідання мало відбутися минулого тижня, проте його відклали на сьогодні, оскільки Соловйов не з’явився до суду. Сьогодні з СІЗО його також не конвоювали.

Як зазначив суддя Василь Сачук, який головує у колегії суддів, що розглядає справу, Володимир Соловйов підписав акт про відмову їхати до суду у зв’язку з хворобою.

Фельдшер, за словами судді, підтвердив, що у затриманого – гіпертонія.

Прокурори та адвокат Соловйова погодилися засідання перенести на 11.00 11 березня, оскільки розглядати справу без присутності Соловйова не бажано.

Адвокат затриманого Олег Головчак запевнив, що на наступному засіданні його клієнт вже буде.

Зазначимо, що Рівненський міський суд обрав для Володимира Соловйова запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави – більше 300 тис. грн.

Адвокат Соловйова зазначає, що таких грошей у родини немає, а тому просить обрати м’якший запобіжний захід, а заодно поки що безуспішно оскаржує підозру, яку оголосили його клієнтові.

Прокурори, навпаки, в апеляції вимагають обрати більш суворий запобіжний захід Соловйову – без права внесення застави.

До слова, завтра у Рівненському міському судді розглядатимуть справу двох столичних кілерів, які мали, за твердженням правоохоронців, вбити на замовлення угрупування Большого та Мокрого Валентина Загороднюка та підпалили офіс «4 Влади».  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також