Попри карантин, іноземні федерації шлють заявки на участь в чемпіонаті Європи

1315 0

Ми у соцмережах:

Попри карантин, іноземні федерації шлють заявки на участь в чемпіонаті Європи

21 квітня планувався старт у Рівному спідвейного сезону. Згідно з календарем, на цей день заплановано чемпіонат України. Втім, чи не завадить цій гонці коронавірус - наразі невідомо.

— Поки що жодного офіційного рішення з цього приводу немає, — розповідає керівник «Рівненського міського спортивно-технічного клубу» Сергій Головня. — Офіційно — до 3 квітня карантин, тож вже після цього будемо приймати якісь рішення. Зараз проведення чемпіонату України, так би мовити, 50 на 50.

— А що з чемпіонатом Європи, що запланований у Рівному на 17 травня?

— Тут теж складно щось сказати. У Польщі до середини квітня карантин. Що буде далі - ніхто не знає. Але офіційного скасування немає. Скажу більше: до нас від національних федерацій надходять заявки на цю гонку. Німці вже назвали свого гонщика. Шведи надіслали імена двох спортсменів. До речі, один з них дуже сильний.

— А чим зараз займаються ваші гонщики?

— Як і всі інші — на карантині. Хоча ці обставини не завадили нашому гонщику Марку Левішину підписати контракт з клубом чеської Екстраліги «Інтертім». Ще однією нашою активністю стало встановлення таблички під скульптурою спідвеїсту. Ми планували це зробити перед першою гонкою сезону. Але оскільки ситуація невизначена, вирішили не тягнути. Нехай люди підходять і фотографуються.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також