Поради матерям від UNICEF: як одночасно годувати молоком двох дітей різного віку

744 0

Ми у соцмережах:

Поради матерям від UNICEF: як одночасно годувати молоком двох дітей різного віку

Тандемне годування — так називають одночасне годування старшої та молодшої дитини грудьми. Це звичайний, здоровий і безпечний варіант для малюків, - розповідають фахівці Дитячого фонду ООН в Україні (UNICEF Ukraine).

Якщо ви вагітні та вагітність протікає нормально, ви можете продовжувати годувати грудьми. Коли маля народиться, не потрібно припиняти годувати грудьми старшого братика або сестричку, - додають спеціалісти з грудного вигодовування.
 
 - Тандемне вигодовування допомагає збільшити кількість грудного молока. Чим більше молока споживають ваші діти, тим більше його виробляють груди. Таким чином можна нагодувати більше ніж одну дитину.
 
 -  Пам’ятайте: грудне молоко є найкращою їжею та напоєм для немовляти протягом перших шести місяців життя. При цьому, годувати грудьми можна до 2 років і довше. Крім того, грудне вигодовування — це чудовий спосіб заспокоїти дітей і побудувати з ними міцний зв’язок.
 
 - У період грудного вигодовування не забувайте про власне самопочуття. Переконайтеся, що ви достатньо харчуєтесь, відпочиваєте і отримуєте необхідну підтримку від рідних.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також