Поразка та нічия: рівняни зіграли на Київщині два спаринги

486 0

Ми у соцмережах:

Поразка та нічия: рівняни зіграли на Київщині два спаринги

Тренувальний збір на Київщині рівненський Верес сьогодні розпочав двома спарингами із ковалівським Колосом.

У першій половині дня суперники зіграли у Бучі.У цьому поєдинку рівняни ще до перерви фактично самі собі організували два м'ячі. На десятій хвилині після вертикальної передачі з глибини поля Семен Вовченко у боротьбі із суперником намагався вибити м‘яча за межі поля, але якимось чином метрів із двадцяти пробив точно у власні ворота. Ідеально за комірець Богдану Когуту.

А ще за дванадцять хвилин помилився один із гравців, що перебувають в таборі команди на перегляді. Верес володів м‘ячем біля власних воріт. Але наш футболіст дуже невдалу поперечну передачу віддав на Семена Вовченка. Того на прийомі запресингував суперник. Потому гравець Колоса вийшов сам на сам із Богданом Когутом і закотив м‘яча у ворота.

Третій м'яч ковалівці забили вже у компенсований час. Гравець Колоса у штрафному майданчику рівнян у боротьбі з Ростиславом Бараном зумів віддати точну передачу під удар вільному партнеру по команді.

У вечірньому матчі Верес зіграв основою, повідомляє інформаційна служба Вереса. І гра дуже відрізнялася від ранкової. Саме рівняни атакували більше і забили першими. Валерій Кучеров заробив штрафний удар перед самою лінією штрафного майданчика, просто по центру воріт. А Роман Гончаренко ідеально пробив! М‘яч рикошетом від двох стійок влетів у сітку!

Верес міг забити вдруге до перерви і знову після стандарту. Віталій Дахновський заробив штрафний на лівому фланзі. Євгеній Морозко виконав подачу на ближню стійку, де Марко Мрвальєвич пробивав у дотик - голкіпер на місці!

Колос відігрався із пенальті за чотири хвилини до перерви. Після кутового Владислав Шарай, вибиваючи м‘яча, зачепив ногу суперника. Заради справедливості, схожий момент на старті тайму біля воріт господарів арбітр проігнорував. Втім, ковалівці свій шанс використали - 1:1.

Найефектніший шанс другого тайму знову не використали червоно-чорні. Руслан Степанюк отримав м‘яча на хід, ефектно розвернувся і пробивав! Голкіпер забрав м‘яча. Нічия - 1:1.

Попереду у Вереса спаринги із Локомотивом і Оболонню.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також