Повернулись на Рівненщину «на щиті» ще двоє воїнів: стрілець поліг на Донеччині, а десантник - на Харківщині

1870 0

Ми у соцмережах:

Федір Головин, Михайло Сокот

З двома військовиками завтра, 4 квітня, земляки прощатимуться на Березнівщині. У громаді оголошено цей день Днем жалоби.

Березнівщина у скорботі зустріла сьогодні захисника Федора Головина, 1973 року народження, з села Бистричі.
Старший водій-телефоніст стрілецької роти загинув 2 квітня на Донеччині.

Військове поховання відбудеться у четвер, 4 квітня.  Прощання з Федором розпочнеться о 12:00 у будинку за адресою: вул. Загір’я, 61, село Бистричі. Заупокійна служба за загиблим захисником відбудеться у Свято-Миколаївській церкві села Бистричі. Поховання проходитиме на місцевому сільському кладовищі.

Березнівська міська рада просить земляків доєднатися до вшанування пам'яті українського воїна Федора Головина,  який віддав своє життя у війні з московськими окупантами за нашу свободу і незалежність України.

А у четвер, 4 квітня, Березнівщина зустрічатиме молодого захисника Михайла Сокота, 995 року народження, з села Князівка. Стрілець десантно-штурмової роти загинув на Харківщині 28 вересня 2022 року. Дорога Михайла до дому виявилася надзвичайно довгою…

Прибуття військового кортежу з тілом загиблого українського воїна очікується у Березному  орієнтовно о 10:30-11:00 (час прибуття може бути змінений!) та рухатиметься вулицями Андріївська, М.Буховича. З міста кортеж продовжить рух у напрямку села Князівка. Прохання до жителів населених пунктів Березнівщини, через які пролягатиме шлях кортежу, з шаною зустріти нашого Героя-захисника.

Військове поховання відбудеться у цей же день. Прощання з Михайлом розпочнеться о 15.00 у будинку за адресою: вул. Підлісся, 11, село Князівка. Заупокійна служба за загиблим захисником відбудеться у Свято-Миколаївській церкві села Князівка. Поховання проходитиме на місцевому сільському кладовищі.

У повідомленні Березнівської міськради йдеться:

- Висловлюємо найщиріші співчуття рідним. Нехай добрий, світлий спомин про загиблих захисників назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто їх знав, любив і шанував. Сумуємо та низько схиляємо голови у скорботі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також