Позбавлений права керування водій скоїв у Сарнах ДТП на чужому авто

1198 0

Ми у соцмережах:

Позбавлений права керування водій скоїв у Сарнах ДТП на чужому авто

Учора, близько 20-ї години, патрульні отримали інформацію, що на вулиці Горіховій у Сарнах сталася ДТП між автомобілем "ВАЗ" та "Volkswagen". Останній поїхав із місця пригоди.

Сарненські патрульні з’ясували, що водій автомобіля "Volkswagen" здійснив наїзд на припаркований автомобіль "ВАЗ".

Після цього винуватець ДТП вирішив домовитися із власником пошкодженого транспортного засобу та пообіцяв повернути кошти. Натомість залишив документи на автівку та ключі власнику пошкодженої автівки. Після домовленості про зустріч водії  обмінялися мобільними телефонами та поїхали додому.

Як пізніше з'ясував водій "ВАЗу", той, хто пошкодив йому авто, не є власником "Volkswagen", а взяв автомобіль у тимчасове користування, тому чоловік вирішив звернутися по допомогу до патрульної поліції.

Сарненські патрульні встановили особу водія. Виявилося, що це 27-річний громадянин, який позбавлений права керування автомобілем.

Охоронці порядку склали на винуватця три адмінматеріали: за порушення ПДР, що спричинило ДТП, за залишення місця ДТП та винесли постанову за керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами. Оскільки заявник також з'їхав з місця ДТП, то на нього поліцейські винесли постанову за порушення ПДР, повідомила патрульна поліція Рівненщини.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також