Правда про експрокурора, який на смерть збив на Сарненщині жінку, що поверталася додому

3652 0

Ми у соцмережах:

Правда про експрокурора, який на смерть збив на Сарненщині жінку, що поверталася додому

Вчора близько 23:45 на Сарненщині автомобіль «Nissan Rogue» збив на смерть скутеристку, а його водій намагався утекти з місця ДТП.

Речниця Рівненської обласної прокуратури Оксана Жужельська розповіла, що смертельну автопригоду скоїв колишній прокурор, який був звільнений у серпні 2020 року.

Прокурор потрапив у перелік 30 прокурорів, які мали незадовільні результати атестації, яку проводив Офіс генпрокурора. Нині він працює адвокатом у Рівному.

У соцмережі з'явилось відео із місця ДТП, де жінка, яка назвалась сестрою загиблої, та оприлюднила інформацію про те, що автопригоду спричинив колишній прокурор Іван Скобух.

- Сестра їхала з роботи, з готелю «Варшавський», була у світловідбиваючій куртці. Він їхав п'яним. Не знаю, скільки там проміле.  Він колишній прокурор, а зараз - адвокат. Людоньки, щоб тільки хоч не зам'яли цю справу, людоньки, пустіть розголос, будь ласка, – відчайдушно благає жінка.

 

 

Йдеться про Івана Скобуха. Видання Procud стверджує, що той неодноразово порушував антикорупційне законодавство, вказуючи недостовірні відомості у своїх електронних деклараціях.

Додамо, що колишній прокурор на автомобілі «Nissan Rogue» на швидкості зіткнувся зі скутером «Honda», який рухався в попутному напрямку. Від отриманих травм 35-річна водійка загинула. Відомо, що жінка поверталася з роботи додому. Вона є мамою трьох дітей.

Видання Procud повідомляє, що Іван Скобух народився у 1982 році в місті Сарни. У 2006 році він закінчив Національну юридичну академію України ім. Ярослава Мудрого. В органах прокуратури області Іван Скобух працює з 2006 року. Зокрема, обіймав прокурорсько-слідчі посади у прокуратурах Рокитнівського, Сарненського районів, Рівненській міжрайонній природоохоронній прокуратурі, апараті прокуратури області. Наказом Генерального прокурора України від 25 липня 2014 року Івана Скобуха призначено на посаду прокурора Рокитнівського району . Однак, починаючи з декларації за 2015 рік, він вказує, що працює старшим слідчим прокуратури Рівненської області. У своїх деклараціях за 2014, 2015, 2016 та 2017 роки Іван Скобух вказав 648 тис. грн доходів. Його дружина Альона Сергіївна за аналогічний період отримала 40 тис. грн допомоги по догляду за дитиною. Та найбільше запитань до родини прокурора виникло з приводу нерухомого майна.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також