Презентували книгу про Голодомор

1421 0

Ми у соцмережах:

Презентували книгу про Голодомор

Книга є спробою вчених та свідків на основі документів побачити голодомор 1946-1947 років як цілісну трагічну подію, як складову політики, яка була спрямована на знищення України як держави, українців як нації.

Книгу  «Україна. Голодомор 1946-1947 років. Непокараний злочин, забуте добро»  презентували сьогодні у Рівненському обласному краєзнавчому музеї. Автор та упорядник видання - Андрій Бондарчук. Він звертає увагу читача на високим моральні якості населення Західної України в ті нелегкі часи. А також аналізує політику сучасної Росії щодо України.

Як корінний волинянин, автор є свідком впровадження більшовицького механізму нищення села, знає, що таке голод, бачив «ощасливлених» совєцьким раєм голодуючих зі Сходу, Півдня, Центру України, яких рятувала Західна Україна.

Висвітлення цих трагічних сторінок нашої історії автор подає на тлі гострих сучасних внутрішніх і зовнішніх проблем, які заважають Україні стати цивілізованою європейською державою.

Презентація книги «Україна. Голодомор 1946-1947 років. Непокараний злочин, забуте добро» відбудеться в рамках "Музейного марафону 2018", який триватиме 14-20 травня, і присвячений Міжнародному дню музеїв. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також